Uitwisselings programmas tussen Stibula en Frans – GuyanaDit jaar zullen wij met kinderen en jongeren die deelnemen aan de verschillende activiteiten van het buurtcentrum, meedoen aan een uitwisselingsprogramma met jongeren en kinderen van Apatou Frans – Guyana.

In de eerste week van dit jaar is de centrum coördinator van Stibula afgereisd naar Frans-Guyana voor gesprekken over een eventuele samenwerking. Daar zijn in een ontspannen sfeer gesprekken gevoerd met de burgervader, de heer Paul Dolianki en is gekeken hoe er kan worden samengewerkt.

De burgervader is erg ingenomen met het idee om samen activiteiten te doen met de jongeren van Stibula. De jongeren zijn hier meer gefocust op voetbal, maar daar zal er een verandering komen, geeft Dolianki hoopvol aan. Ook zijn er gesprekken geweest met verschillende scholen en sportclubs in Frans- Guyana. De mensen daar zijn heel positief over deze samenwerking geeft Koster aan.

De activiteiten die in het programma zijn opgenomen zijn onder andere: voetbal, basketbal, Schaken, kookkunst, discussiedagen en zelfs dagtripjes. De activiteiten zijn uitsluitend voor jongeren die zijn verbonden met Stibula.

Verdere informatie wordt alsnog bekend gemaakt.

Stibula, voor Latour door latour!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *