Latour dey 2017Op 17 december 1999 heeft de Algemene Vergadering een resolutie aangenomen waarbij 12 augustus werd uitgeroepen tot Internationale Dag van de Jeugd. Het doel van het uitroepen van deze dag was om meer aandacht van organisaties, overheden en VN partners te vragen voor het wereld program voor actie voor de jeugd vanaf 2000 en om het bewustzijn van jongeren omtrent het bestaan van het Actieprogramma aan te wakkeren.

Stibula heeft als buurthuis van Latour dagelijks heel wat jongeren over de vloer en het grootste deel van haar activiteiten is erop gericht om jongeren op een positieve en educatieve manier bezig te houden. Daarom is door de leiding besloten 12 augustus niet zomaar voorbij te laten gaan en de Latour Dey 2017 te organiseren. Op deze dag zijn buurtbewoners en anderen die Stibula een warm hart toedragen uitgenodigd om vanaf 09.00am langs te komen in het buurthuis. Er zijn verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo is er een voorleeshoekje, voetbal knock out, schaak wedstrijden, toneelopvoeringen en nog vele andere voordrachten. Er zal ook voeding en drank te koop zijn en speciaal voor de kinderen en volwassenen die van lezen houden worden er boeken verkocht tegen een schappelijke prijs. Natuurlijk kunt u op deze dag ook meer te weten komen over de verschillende activiteiten in het buurthuis en misschien zelf uw kind of uzelf inschrijven voor een van onze lessen en cursussen. We hopen u te zien op 12 augustus vanaf 09.00u

Met saamhorigheid, educatie en recreatie streven wij naar een betere tijd. Kijk ook uit naar de vakantie activiteiten in September a.s. als ook de Autoloze dag op zaterdag 23 September.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *